Dette lærer du
-
Hva de forskjellige typene sushi heter
-
Hvordan man tilbereder god ris til sushi
-
Hvilke råvarer man kan bruke til å lage sushi
-
Teknikker for å få sushien til å være perfekt
-
Hvordan en god sushi skal smake
Praktisk info
-
Pris kr. 1500,- per person (bindende påmelding)
-
Aldersgrense 16 år+
-
Kurset avholdes på restauranten Dattebayo Skien
-
Kurset varer i ca. 3 timer
-
Ha med klær som passer til å jobbe på kjøkkenet
-
Kursmenyen kan variere etter sesongens råvarer
-
Kurset er tilpasset grupper fra 8-10 deltakelser
-
Etter kurset får vi nyte de sushiene som ble laget
Tidspunkter til Sushikurs
Lørdag 16.11.24 kl. 12
Sted: Dattebayo Skien
Tømmerkaia 29
Maks 10 personer
Dato kommer
Sted:
Maks 10 personer
Dato kommer
Sted:
Maks 10 personer
Dato kommer
Sted:
Maks 10 personer
Dato kommer
Sted:
Maks 10 personer
Lørdag 14.12.24 kl. 12
Sted: Dattebayo Skien
Tømmerkaia 29
Maks 10 personer
Dato kommer
Sted:
Maks 10 personer
Dato kommer
Sted:
Maks 10 personer
Dato kommer
Sted:
Maks 10 personer
Dato kommer
Sted:
Maks 10 personer